Kun je met KPN tv-kijken op laptop?

Kun je met KPN tv-kijken op laptop?

De Interactieve TV website is te gebruiken op je laptop en desktop via Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Kan ik ook tv-kijken op mijn laptop?

Je kunt bij de meeste providers ook online tv-kijken op je laptop. In de webbrowser bekijk je dan alle zenders die je ook op de tv ontvangt. Lees hoe je met jouw provider online tv kunt kijken.

Hoe Ziggo tv-kijken op laptop?

Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken. Of je nu kijkt op een pc, laptop, mobiel of tablet: dat maakt niet uit. De Ziggo GO app is beschikbaar voor iOS, Android, Google en Windows toestellen. Om te kijken op je laptop, ga je naar ziggogo.tv.

Hoe werkt terugkijken KPN?

Terugkijken via het menu

  1. Klik op menu op je afstandsbediening.
  2. Kies ‘Gids & Terugkijken’.
  3. Kies in de Gids de dag en het programma dat je wilt terugkijken.
  4. Kies het programma en klik op OK.
  5. Kies vervolgens voor Terugkijken.

Kan ik ook tv kijken zonder abonnement?

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij NLZIET kun je tv-kijken zonder abonnement! Met NLZIET kun je draadloos tv-kijken waar je wilt. Zo hoef je niet meer te knoeien met draden, kabels en kastjes. Het enige wat je hoeft te doen is de NLZIET-app installeren op je smart tv, mobiel, laptop of Apple TV.

Hoe kan ik film kijken op mijn laptop?

Films kun je ook afspelen via de browser op laptop of desktop, via de meest gebruikelijke browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge. Films kun je niet afspelen via Internet Explorer, Samsung Internet Browser of Chrome op IOS.

Hoe tv kijken op laptop Proximus?

Op pc/laptop: surf naar www.tvoveral.be. Op tablet/smartphone: download de TV Overal-app in de Google Play Store of de Apple App Store. Meld u aan met uw e-Services-login en -wachtwoord.

Waar kan ik Ziggo GO kijken?

Kan ik Ziggo GO in het buitenland gebruiken? Met de Ziggo GO app kun je overal in de EU tv-kijken als je verbonden bent met internet (wifi, 3G, 4G of 5G). Dit geldt voor live tv-zenders die buitenshuis te kijken zijn, programma’s die je wilt terugkijken en Movies & Series (XL). Buiten de EU werkt dit niet.

Hoe Ziggo GO kijken?

Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de menuknop. Druk op TV Kijken en kies vervolgens een zender. Druk vervolgens op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar je tv te streamen.