Welke divisie speelt Cambuur?

Welke divisie speelt Cambuur?

Eerste Divisie
SC Cambuur/Leagues

Waar voetbalt Cambuur?

SC Cambuur

SC Cambuur-Leeuwarden
Plaats Leeuwarden
Stadion Cambuurstadion
Capaciteit 10,250
Voorzitter Johan Schikker

Wat betekent de naam Cambuur?

De voetbalclub Cambuur te Leeuwarden heeft een naam die verkort is uit Kammingabuur, de woning van de Kamminga’s: oorspronkelijk van Kempa en zijn mannen. Met een beetje goede wil zou men ook een vrijere en bij de club aangepaste verklaring kunnen geven: een verblijfplaats van kemphanen of kampioenen.

Wie zitten in stichtingsbestuur Cambuur?

Ronald Spoelstra (namens de gemeente Leeuwarden), Lars Hornstra (namens de supporters) en Harry van der Zee (namens de sponsoren) zijn nu benoemd door Apotheker. Hij stopt zelf zaterdag als zittend lid. De twee leden namens de certificaathouders volgen later, waarna het stichtingsbestuur weer voltallig is.

Hoe heet het stadion van Cambuur?

Cambuur Stadion
SC Cambuur/Arenas/Stadiums

Wie is de trainer van FC Cambuur?

Henk de Jong
SC Cambuur/Managers

Waar speelt Cambuur vandaag?

Wat kost een seizoenkaart van Cambuur?

We hebben er dit jaar voor gekozen om het zo overzichtelijk mogelijk te houden en slechts één type seizoenkaart aan te bieden. Met deze seizoenkaart steun je de club onvoorwaardelijk en zit je al vanaf iets meer dan elf euro per wedstrijd in het Cambuur Stadion bij onze wedstrijden in de Eredivisie.

Hoe heet het stadion van NAC Breda?

Rat Verlegh Stadion
NAC Breda/Arenas/Stadiums

NAC speelt zijn thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion. Het stadion werd officieel in 1996 in gebruik genomen, maar heette toen nog het Fujifilm Stadion. Pas in juli 2006 werd de bijnaam van clubicoon Antoon Verlegh verbonden aan de thuishaven van NAC Breda.

Hoe heet het stadion van FC Zwolle?

MAC³PARK stadion
PEC Zwolle/Arenas/Stadiums

Wie is de trainer van NEC?

Ron de Groot
NEC Nijmegen/Managers

Is Cambuur op tv vanavond?

De samenvattingen van de wedstrijden van SC Cambuur Leeuwarden worden uitgezonden bij Veronica Jupiler League op zaterdag om 18:00 uur. Meerdere competitiewedstrijden van SC Cambuur in de Jupiler League worden live uitgezonden door FOX Sports.