Wat kost CZ 50+?

Wat kost CZ 50+?

Aanvullende verzekeringen

Verzekering Premie
Top € 43,25
Jongeren € 19,75 (18 t/m 29 jaar) € 26,50 (vanaf 30 jaar)*
Gezinnen € 56,20
50+ € 16,25

Wat kost de aanvullende verzekering bij CZ?

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Vergoedingen Aanvullend Start € 1,95 /mnd
verwijder Beweegprogramma Verberg Toon details € 350,- per 3 jaar € 350,- per 3 jaar bij bepaalde aandoeningen
verwijder Camouflagetherapie Verberg Toon details – Geen vergoeding
verwijder Consult overgang zwangerschap of kanker

Wat is 50+ bij CZ?

Of u nu fysiotherapie nodig heeft, of een nieuw gehoorapparaat wil aanschaffen. Met dit pakket bent u verzekerd van de zorg die u nodig heeft als 50-plusser. Inclusief griepprik en mantelzorgcursus.

Hoeveel wordt CZ duurder?

Zorgverzekeraar CZ verhoogt de zorgpremie in 2021 met ruim 100 euro. Die stijging geldt voor de middelste basisverzekering ‘Zorg-op-maatpolis’, die de meeste CZ-klanten hebben. De ‘zorgkeuzepolis’ met vrije zorgkeuze stijgt meer, namelijk met maar liefst 132 euro op jaarbasis.

Wat is aanvullend 5 bij CZ?

Gaat u naar een fysiotherapeut zonder contract? Dan krijgt u maximaal 50% vergoed van het gemiddelde tarief dat we hebben afgesproken met fysiotherapeuten die wel een contract met ons hebben. Is de rekening lager dan dit tarief? Dan krijgt u 50% van de rekening vergoed.

Wat is CZ Plus?

Met de aanvullende verzekering Plus krijgt u ruime dekkingen voor uw zorg. Ook goed verzekerd naar de tandarts of mondhygiënist? Kies voor één van onze aanvullende tandartsverzekeringen.

Wat kost een aanvullende verzekering?

De goedkoopste aanvullende verzekering heb je al vanaf ongeveer 1 euro per maand. Maar dan heb je bijvoorbeeld alleen een dekking voor ongevallen in het buitenland. De meeste uitgebreide aanvullende verzekeringen kosten 60 tot ruim 100 euro per maand.

Wat kost een behandeling bij een osteopaat?

Het standaard consult van 45-60 minuten 90,- Euro. Het kortere consult van 30 minuten 60,- Euro.

Hoeveel duurder zorgverzekering?

VGZ maakte bekend dat de nieuwe premie met 4,50 euro stijgt. Deze premie komt daarmee uit op 124,45 euro per maand in 2021. Bij Zilveren Kruis komt de meest gekozen basisverzekering uit op 128,45 per maand. Daar bedraagt de premiestijging 3 euro.

Hoeveel duurder wordt de zorgverzekering?

De premie van de zorgverzekering wordt in 2021 fors duurder met zo’n 12 euro per maand, ofwel 144 euro per verzekerde. Ook gaat de inkomensafhankelijke bijdrage omhoog. Dat zei hoogleraar gezondheidseconomie Wim Groot in het 1Limburg programma AvondGasten.

Wat zit er in het basispakket van CZ?

In de basisverzekering zitten de belangrijkste vergoedingen voor zorg, zoals: huisartsenzorg, spoedeisende zorg, specialistische zorg, medicijnen en psychologische zorg. De overheid bepaalt ieder jaar de precieze inhoud van het basispakket. In 2021 vergoedt de basisverzekering onder andere: Huisartsenzorg.

Wat vergoed CZ Direct?

De basisverzekering van CZdirect vergoedt 100% bij zorgverleners met een contract voor uw behandeling. Kies u voor een zorgverlener zonder contract? Dan krijgt u 65% van de rekening vergoed, maar niet meer dan de maximale vergoeding. Bekijk de vergoeding bij zorgverleners zonder contract.