Wat kost een Voordeelurenabonnement?

Wat kost een Voordeelurenabonnement?

Ook de prijzen van de Voordeelurenkaart en het Dal Voordeel abonnement worden gelijkgetrokken. Het Dal Voordeel abonnement stijgt van 52 euro naar 60 euro per jaar, het Voordeelurenabonnement wordt 7 euro goedkoper en kost straks ook 60 euro per jaar. Het Voordeelurenabonnement blijft op basis van reizen op saldo.

Hoeveel kosten keuzedagen?

Reizigers van 60 jaar of ouder die beschikken over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement, reizen met Keuzedagen 7 keer per jaar extra voordelig met de trein. Keuzedagen voor 2e klas reizen kosten € 26 per contractjaar. Voor 1e klas is dit € 51.

Wat kost een voordeelurenkaart NS?

7 Keuzedagen per jaar voor € 26 (2e klas) of € 51,00 (1e klas) als je 60 jaar of ouder bent.

Wat kost een RailPlus kaart?

In Nederland kan de houder van een NS- of OV-Jaarabonnement, een Voordeelurenabonnement, OV-studentenkaart, Jaartrajectabonnement of een van de nieuwe NS-abonnementen (uitgezonderd maandabonnementen) RailPlus aanschaffen voor € 15 per jaar. In België kost de kaart € 50 per jaar, en wordt op 8 december 2019 afgeschaft.

Hoeveel keuzedagen NS?

Als je op de NS-Kaartautomaat geen of te weinig Keuzedagen klaar ziet staan, kan dat verschillende oorzaken hebben: Je hebt de Keuzedagen voor dit jaar allemaal al gebruikt. Er zijn maximaal 7 Keuzedagen. Vanaf 30 oktober 2020 ontvang je elke 2 maanden 1 Keuzedag die 12 maanden geldig is.

Hoe lang zijn keuzedagen geldig?

Alle Keuzedagen zijn 1 jaar geldig.

Wat kost een dagretour van de NS?

Een Dagretour is geldig voor een heen- en terugreis op het gekochte traject op één dag. Reis je op een andere dag terug? Koop dan twee Enkele reizen. Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen tijdens de daluren voor € 7,50 op een Jongeren Dagkaart.

Welke voordelen heb je als je 60 bent?

Kortingen voor senioren

  • Openbaar vervoer. Als je een dagje uitgaat kun je genieten van volop voordeel!
  • Bioscopen. In sommige bioscopen geldt een 50 plus korting op speciale filmvoorstellingen voor 50-plussers.
  • Sport en beweging.
  • Vakanties.
  • Uit eten.
  • Bibliotheken.
  • Verzekeringen.

Wat kost een enkeltje Zwolle?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Zwolle is € 19,90 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Zwolle. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.