Wat zijn de eigenschappen van een Weegschaal?

Wat zijn de eigenschappen van een Weegschaal?

Het Karakter van een Weegschaal Weegschaal is charmant, grappig, slim en het meest beschaafde, diplomatieke, welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem. Een Weegschaal is overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Weegschaal bouwt bruggen tussen mensen.

Wat vind een Weegschaal leuk?

Een Weegschaal weet spanningen, bijvoorbeeld als een vriend een keer wat lulligs zegt, moeiteloos op te lossen. Ze vinden het heerlijk om alles te horen over drama op je werk, en komen meteen met tal van suggesties om het probleem op te lossen.

Wat betekent weegschaal sterrenbeeld?

Het sterrenbeeld Weegschaal is het zevende teken van de dierenriem. Dit teken gaat helemaal over de balans. Balans in relaties, vriendschappen, op de werkplek en andere zaken in het leven: de Weegschaal houdt van harmonie en zal zijn of haar diplomatieke vaardigheden inzetten om een prettige omgeving te kunnen creëren.

Hoe moet je een Weegschaal verleiden?

Als je indruk op hem wilt maken, laat hem dan naar hartenlust praten en ga oprecht met hem een gesprek aan. Durf een (licht) debat aan te gaan. De meeste Weegschaal-mannen zullen direct conflict of een confrontatie uit de weg gaan, maar tegelijkertijd houden ze ervan om dingen vanuit diverse perspectieven te bekijken.

Waar valt een Weegschaal op?

Weegschaal-mannen geven vaak de voorkeur aan iemand die weet wat ze wil en niet afhankelijk is van anderen voor geluk. Als je wilt een Weegschaal wilt aantrekken, straal dan onafhankelijkheid uit. Durf je mening te geven. Laat de Weegschaal-man weten hoe je je voelt over zaken als politiek, kunst, muziek, etc.

Wat voor sterrenbeeld ben ik eigenlijk?

Sterrenbeeld

Sterrenbeeld Je hebt dit sterrenbeeld als je bent geboren in de periode van…
Weegschaal ca. 23 september tot ca. 23 oktober
Schorpioen ca. 24 oktober tot ca. 22 november
Boogschutter ca. 23 november tot ca. 21 december
Steenbok ca. 22 december tot ca. 20 januari

Wat betekent Waterman als sterrenbeeld?

Watermannen zijn geboren tussen 21 januari – 18 februari. Dit luchtteken bruist van de intelligentie, spontaniteit en onafhankelijkheid, en zijn opstandig en excentriek van aard. Watermannen hebben een out-of-the-box denkpatroon en perspectief.