Wie is de Mol trein opdracht?

Wie is de Mol trein opdracht?

De opdracht speelt zich af in een trein met als eindbestemming de executie. Het ene team stapt vooraan de trein in, het andere team achterin. Beide teams voeren onderweg deelopdrachten uit in drie wagons. Met elke opdracht die ze goed uitvoeren, komen ze dichterbij de middelste wagon.

Wie is de Mol 2021 opdracht door een deur?

Eerste opdracht: Door een deur Marije, Renée en Rocky kozen voor het geld in plaats van de joker en kregen daarna een echte joker. Waarvoor ze dan wel weer hun geld inleverden. Dit zou een slimme actie van de mol kunnen zijn, eerst goodwill kweken bij de groep om daarna alsnog het geld uit de pot te houden.

Wie is de Mol 2021 opdracht onder druk zetten?

In de opdracht ‘Onder druk zetten’ uit aflevering 6 probeerden de kandidaten elkaar uit te schakelen. De kandidaat aan het einde van de opdracht overbleef verdiende een privilege: deze persoon hoefde zijn of haar scherm niet te zien en mocht twee medekandidaten aanwijzen die dat ook niet hoefden.

Wie is de Mol kandidaten 2021?

zijn Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg, GTST-acteur Everon Jackson Hooi, sportpresentatrice Fresia Cousiño Arias, rapper Glen Faria, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, acteur Sahil Amar Aïssa, Loïs Lane-zangeres Suzanne Klemann, cabaretier Thomas van Luyn en …

Wie Wat Waar opdracht Wie is de Mol?

Een complete zin bestaat uit de elementen: wie, wat en waar. Twee duo’s hebben kaarten met de delen ‘wie’ en ‘wat’. En één duo heeft de ‘waar’-kaarten. Maximaal kunnen de kandidaten 1900 euro voor de pot verdienen.

Wie is de Mol in Sri Lanka?

Sri Lanka, door ontdekkingsreiziger Marco Polo omschreven als het mooiste eiland van deze omvang ter wereld, ongeveer zo groot als Nederland en België samen. Dit is het terrein van Wie is de Mol 2015. De ingrediënten: Eén eiland, negen kandidaten en één mol.

Wie is de Mol opdracht door een deur?

In een verlaten klooster zijn de tien kandidaten opgesloten in tien aparte kamers. In die kamers moeten ze op zoek naar 250 euro. In totaal kunnen ze 2500 euro verdienen.

Wie is de Mol 2021 deelnemers?

Wie is de Mol code opdracht onder druk zetten?

Het geld dat die persoon heeft opgehaald, blijft wel in de pot. Ook heeft elke kandidaat een code. Als een medekandidaat deze code ziet en invoert op een van de tablets op het terrein dan is diegene in een klap al zijn levens kwijt en ligt dus direct uit het spel. De kandidaten kunnen maximaal 2000 euro verdienen.

Wie is de Mol nummer onder druk zetten?

Onder druk zetten Gek genoeg vindt Charlotte niet één station, wat inhoudt dat ze niemand uitgeschakeld heeft tijdens het spel. Ondertussen kunnen de kandidaten ook elkaar elimineren door hun rugnummers in te voeren. Het nummer van Rocky roept vraagtekens op, want als je ‘07951’ bij elkaar optelt krijg je 22.